Projecten

Hieronder treft u een overzicht van de projecten van Driestar B.V. en kunt u door op de foto te klikken de betreffende website bezoeken voor meer informatie.


Ooglijdersgasthuis, F.C. Dondersstraat 65 in Utrecht

Ooglijdersgasthuis, F.C. Dondersstraat 65 in Utrecht

Het Ooglijdersgasthuis is klaar voor een nieuwe toekomst. Er is intensief gewerkt aan een prachtig plan om hier te gaan wonen. In bijvoorbeeld zeer gevarieerde klassieke appartementen met prachtige rijksmonumentale details. Of ruime stadswoningen met alle ruimte voor gezinnen en/of werken aan huis. Het plan is in procedure en wacht op definitieve goedkeuring. Nieuws hierover wordt in het najaar van 2018 verwacht. De verkoop van de appartementen vindt plaats in Q1 van 2019.
Arsenaal Delft

Arsenaal Delft

Driestar nam samen met Cepezed projects B.V. het initiatief voor omvorming van het Armamentarium tot een hotel annex restaurant en zalencentrum onder de naam ArsenaalDelft. Vanaf het begin van de zeventiende eeuw fungeerde het gebouw als artilleriemagazijn en tot voor kort was het in gebruik als legermuseum. Driestar is zeer trots op de aankoop van dit prachtige en beeldbepalende historische pand in de Delftse binnenstad. Het pand heeft naast een grote historische waarde ook veel waarde voor de bewoners van Delft en voor alle partijen die de laatst jaren bezig zijn geweest met het maken van plannen voor het hergebruik ervan. Het gebouw moet in zijn nieuwe functie als ArsenaalDelft weer een belangrijke bijdrage gaan leveren aan het bewonen en bezoeken van de stad Delft. Iedereen die daaraan wil bijdragen wordt van harte uitgenodigd om zijn of haar idee├źn te bespreken met de nieuwe eigenaar.